Ny pasient

Helseopplysninger

For sikker og profesjonell behandling trenger vi opplysninger om din helsetilstand og eventuelle medisiner før vi starter. Enkelte sykdommer kan gi mulighet for trygderefusjon og det er derfor viktig å få korrekte opplysninger.Vi har direkte oppgjør med Helfo og ordner papirene for deg dersom det er rett til Helforefusjon. Møt gjerne opp 10 minutter før din første konsultasjon for å fylle ut helseskjemaet.

Undersøkelse

Det vi legger vekt på under ditt første besøk er å få vite hvorfor du kommer til oss og dine ønsker. For å kunne gi deg en behandlingsplan må vi skaffe oss en oversikt over din munnhelse. Vi gjør da en undersøkelse av dine tenner og munnhule og tar nødvendige røntgenbilder

Behandlingsplanlegging

Etter ditt besøk hos oss bruker vi tid på å gå igjennom bilder og funn vi har gjort. Setter deretter opp en behandlingsplan og gir et kostnadsforslag. Ved uklarheter og spørsmål konsulterer vi kollegaer og spesialister i vårt nettverk. Om en større behandling skal utføres deler vi som regel opp behandlingen i flere faser. Som prinsipp behandles infeksjoner i munnhulen før en større behandling iverksettes.

Enkelte mennesker har av ulike årsaker behov for hyppigere kontroller med intervaller på ned til åtte uker, mens andre igjen har avtaler om innkalling hvert andre år. Behovene er altså veldig individuelle og vi vil derfor sammen med deg bli enige om hva som er den beste løsningen for deg.

Betaling

Vi foretrekker at du betaler med kort (BankAxept) eller kontant.